vineri, 25 mai 2018

Papion chic pentru al meu bebe mic



Pe Andrei îl știu de ani de zile. L-a cunoscut pe când eram studentă și lucram ospătăriță la o cafenea pentru a-mi putea plăti studiile. Zilele trecute am primit o invitație pe Facebook de a da like paginii lui: Loving Accessories 

L-am abordat în privat:
-         Ce faci colegu? Te-ai apucat de promovat papioane (luând-ul puțin peste picior)?

          Mi-a răspuns imediat:
-         Nu numai că le promovez, dar le și fac.

          El barman iscusit, s-a apucat de papioane? De unde și până unde papioane? Dacă îmi spunea că și-ai deschis școală de bărmănie, îl mai credeam. Dar papioane?





”Prin 2012 m-am angajat la cafeneaua “cea mai cea” la vremea respectivă . Abia deschisă, totul perfect aranjat, ordine disciplină până în cele mai mici detalii.
Ținuta colegilor impecabilă și marea surpriză: papioane la gât. Nu mai purtasem până atunci decât tricouri și cămăși . Trebuia totuși să mă adaptez și m-am dus repede să-mi cumpăr un papion .
În prima mea zi de muncă, managerul, un tip foarte “fashion” și la curent cu tot ce era nou în modă, mi-a cerut o cafea. Când m-am întors spre el să îl servesc, am văzut cum apare un zâmbet ironic pe fața lui și mi-a zis: Lovin , ce e chestia aia de la gâtul tău? Am zis papioane, nu tentative. Atât au așteptat colegii mei. Toată ziua au făcut mișto de papionul meu mic și urât”, mi-a răspuns Andrei.

Ajuns acasă, soția sa tocmai scurtase o draperie. Din resturi, a rugat-o să-i facă un papion. ”I-am pus un elastic și a doua zi m-am dus la muncă cu el la gât. Un coleg s-a uitat la mine și mi-a zis scurt  ”Îți dau 15 lei pe el”. L-am vândut! El s-a ales cu un papion nou, iar eu cu o idee de afaceri”,  a adăugat Andrei.

După acel episod a început cercetarea de piață, vizitarea nenumăratelor magazine de materiale și mercerii. Foarfeca era prea mare, apoi prea mică, acul prea gros, materiale stricate și irosite, culori care ba se potriveau, ba nu. Tutoriale pe internet despre cum să creezi un papion, istoria lor, sistemul de prindere și tot așa până  a luat naștere papionul perfect.

”La început făceam papioane simple iar acum primim fel de fel de provocări. Imprimeuri de la texte de ziar și animale, până la chipuri de cântăreți sau bebeluși. Mulți tătici vor să poarte la botezuri chipul copilului lor pe papion. Chiar am pregătit 150 de papioane pentru o petrecere de botez, am colaborat cu producători locali de vinuri, restaurante, baruri și pensiuni”, a continuat Lovin.



În funcție de complexitatea lui, un papion poate fi creat de la 20-30 de minute, până la maximum 1-2 ore. Astfel că dacă domnii și chiar doamnele care sunt în dificultatea de a nu avea accesoriul ideal de pus la gât, papionul Loving este mereu o soluție.





”Deja nu mai făceam doar papioane . Faceam accesorii pentru îmbracăminte, eșarfe ascot, eșarfe clasice, lavaliere, accesorii de rever, batiste de buzunar, brățări, lanțuri pentru pantaloni, lanțuri pentru vestă, etc. 
Toate aceste lucruri plus dorința noastră de a crea accesorii unice care să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi, au dat contur proiectului Loving Accessories.”

          Ce mi se pare cel mai tare, este că Loving Accessories are în porfoliu papioane din lemn și papioane pentru doamne și domnișoare.







De ce să alegi Papionul Loving? Pentru că vei purta un accesoriu unicat, făcut în funcție de ținuta și personalitatea ta. Să spunem că oferă un serviciu asemănător 'made to measure'. Ținuta este importantă, fizionomia, personalitatea dar și evenimentul la care va fi purtat. Andrei mi-a povestit de un client care a purtat la o nuntă un costum de 1.500 de euro, dar a dorit un papion personalizat cu halbe de bere si cătușe, pentru a-i reaminti mirelui, care îi era prieten din copilărie, că-și poate lua adio de la distracții.

Așa curioasă m-a făcut că l-am rugat să-mi facă și mie un papion pentru bebelicul meu. I-am trimis poza, i-am spus ce vreu să scrie pe el, iar în jumătate de oră am avut papionul, plus unul bonus pentru mine.







Eu mă declar oficial client și exact cum își spune și numele – Loving Accessories - personalizează-ți ținută cuaccesorii unice, pot spune că ”Loving” la nebunie papionul lui bebe.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu