miercuri, 18 aprilie 2018

Dacă ai o afacere de promovat, locul tău este la Business 1 to 1




     Anul trecut am fost și eu prezentă. După ce am aflat o grămadă de lucruri practice de la cei 2 speakeri (cazuri concrete din care ai ce învăța și nu barbologie ieftină pe care o găsesc prin cărți sau google), a urmat un adevărat maraton de cunoaștere a firmelor din Iași. Companii IT, cofetării, restaurante, firme de și pentru diferite servicii, edituri, producători locali, agricultori, firme de avocatură și de contabilitate, stomatologi, cluburi de joacă pentru copii, firme de vânzări, șamd.
   Am onorat invitația celor de la Junior Chamber International, promovând 2 din proiectele la care eram implicată la vremea respectivă.


     Pe lângă faptul că mi-am făcut un stoc de cărți de vizită, m-am distrat copios. Timp de un minut, trebuia să-ți promovezi afacerea. Un fel de speed date dar pentru businessuri. 50 de firme, 50 de oameni, fiecare cu 1,2 sau 3 afaceri de lansat, promovat sau pur și simplu de reamintire a lor. Din cele 50 de persoane prezente, nu mică mi-a fost mirarea să-mi dau seama că știam un sfert dintre ei, dar pur și simplu uitasem de afacerile lor. (N.B.Am fost reporter de investigații economice și nu numai. Deci o perioadă am fost la curent cu tot ce înseamnă mediu economic ieșean)
     Abia aștept ediția de anul acesta. Se anunță și mai și ca cea de anul trecut. De la an la an tot mai inovatoare și provocatoare.
    Pe 7 IUNIE ne vedem la Business Networking Event 2018.  Detaliile legate de eveniment, înscrierea precum și taxta de participare, le găsești AICI.









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu