joi, 1 martie 2018

L'Artisan - cadoul perfect pentru 8 Martie


Când eram mică am crezut că voi muri de diabet sau obezitate. Încă nu e timpul pierdut, deci să nu cobesc. 😂
Ador dulciurile. Acum nu vă imaginați că mânânc chiar orice. La capitolul bomboane stau cam prost, dar în rest … Dumnezeu cu mila. Doar mama și dantura mea ce îmi mai atrag atenția că exagerez. 

De curând am descoperit unele dintre cele mai inovatoare (DA! Chiar da!) praline cu ciocolată. Defapt expresia corectă este praline din ciocolată, că numai cu ciocolată nu sunt umplute. În viața vieții mele nu am mâncat praline cu piper roz și căpșuni, ciocolată neagră și maracuja, trandafiri și zmeură, vin roșu cu sare, lavandă și coacăze negre, mango cu ghimbir sau pepene galben cu ulei de măsline. 2 cutii cu bomboane am avut și le-am devorat pe nerăsuflate.



Cine face asemenea minunății? L'Artisan. Ștefan Buraga este pasionat de dulcegării încă de pe băncile școlii generale. Și-a amenajat ”bucătăria” în garajul tatălui său și fiecare zi este o aventură în ale ciocolateriei. În timp și-a construit un adevărat atelier de cofetărie pe ale cărui rafturi se găsesc de la cea mai fină ciocolată belgiană, până la cele mai neobișnuite ingrediente. 






       
       Inventează, demontează, combină, adaugă, scoate, presare. Vopsite cu pensula, stropite, pictate, desenate, orice pentru pralina perfectă.
Eu am încercat cofeturile cu dichis realizate de Ștefan și pot spune că sunt unele dintre cele mai WOW dulciuri pe care le-am gustat în viața mea.







Sunt perfecte pentru un cadou inedit și mai ales perfecte pentru 8 MARTIE. Deja am dat comandă de mărțisoare dulci. Le voi face cadou persoanelor special din viața mea, pentru că aceste cofeturi cu rafinament sunt cu adevărat speciale. 🍫🍬🍰🎂

Ștefan Buraga



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu