joi, 1 februarie 2018

Amintirile care veghează


        Am fost crescută în spiritul ”Niciodată să nu mergi cu mâna goală la cineva în vizită”. Când eram mică și venea mătușa noastră la noi, o așteptam călare pe balcon și ieșeam pe casa scării să-i iau plasele din mână. Mereu, dar mereu avea ceva pentru noi. Ciocolată, prăjituri, tort de casă. Întotdeauna avea ceva pentru noi. Am imediat 34 de ani și chiar și acum când vine în vizită și mă nimeresc să fiu acasă, îmi aduce ceva dulce! Sărut-mâna, mătușica mea iubită!
     Așa am fost crescută și așa am vrut să crească și nepoții mei. Nu m-am prezentat chiar mereu cu dulciuri, dar întotdeauna am avut cadouri pentru ei. De asta era bucurie maximă când auzeau că vine tuși de la Iași.
     Mă hrănesc cu bucuria lor și dacă iubesc ceva enorm de mult pe lumea asta, este fericirea de a oferi!
      Așa multe cadouri am făcut la viața mea, că am devenit din ce în ce mai specializată în domeniu. Am trecut de la seturi cu gel de duș și șampon, la cadouri cât mai originale. Tind să cred că-mi și iese, dat fiind faptul că nu de puține ori mi s-a spus că la capitolul cadouri nu mă bate nimeni. 
     Așa se face că la fiecare eveniment important, vreau să vin mereu cu altceva. Caut și ”sap” până găsesc ceva ce știu că va fi wow!
    Așa am găsit-o și pe Cristina și ale ei Veioze personalizate handmade by Cristina. Tocmai la Timișoara. Am zăpăcit fata de cap, dar la final a meritat tot efortul și din partea mea și din partea ei. Ba e bună poza, ba nu. E prea mică, prea colorată, prea încărcată. Domnul nu iese bine, doamna iese pre întunecată. Pune poza pe lung, pune poza pe lat. Am fost un stres de zile mari pentru Cristina, dar de fiecare dată m-a servit cu zâmbetul pe buze. La final când am primit comanda, am primit și o felicitare, ba chiar și o ciocolată, exact pe sufletul meu. Nu vă mai zic ca așa tare ne-am împrietenit, încât în vară va vizita Iașul cu familiei ei și cu siguranță vom bem o cafea împreună. 
       Ce minunății mi-a făcut Cristina? Vă las să vedeți mai jos.





























       Veiozele au fost foarte apreciate. ”Wow! Prea fain cadoul! Ce original! Prea, prea, prea faine! De unde ideea? Când? Cum? Cine le-a făcut?”, și tot așa.
       Mă bucur că nu mi-am ieșit din mână și încă reușesc să-i surprind pe cei dragi la capitolul cadouri. Mă bucur și mai mult că am găsit-o pe ea, pe Cristina. 
       Aceste veioze nu au imprimate pe ele fotografii. Au imprimate momente deosebite, emoții, amintiri și ele vor veghea seară de seară la căpătâiul oamenilor mei de suflet. 
Mulțumesc, Cristina

     Dacă sunteți curioși ce mai face timișoreanca, vă invit să vizitați pagina ei de Facebook.

Un comentariu: