luni, 12 iunie 2017

Gravidă și slabă? Se poate! ;)

Nu am fost niciodată adepta sălilor de sport. Slăbeam doar dacă ajungeam într-un punct critic și era musai să mai dau câteva kilograme jos. Când spuneam că mi-am făcut abonament la sală, mereu primeam replica: La sala de mese? 😂
Cine mă cunoaște, știe că sunt o gurmandă și jumătate. Am o slăbiciune pentru mâncare și mâncarea pentru mine. Suntem într-o relație imposibil de distrus. Am avut câteva momente de glorie încununate cu 2-3 titluri de Miss, dar ce e istorie, să rămână istorie, zic!
Acum când sunt mare, și la propriu și la figurat, am avut ocazia să o cunosc pe Anca Buruciuc - nutriționist de meserie. Prin intermediul ei am aflat de Sala de sport și nutriție Dietis




Au câteva programe minune acolo, iar dacă ești dispus să slăbești, este unul din cele mai potrivite locuri. Să nu vă așteptați la vreo sală de super fițe cu figuri figurante! NU! Este o sală unde se pune accent pe sport, pe un stil de viață sănătos, pentru oameni normali și nu pentru obsedate de selfiuri care merg la sală doar să posteze pe Facebook. Acolo se muncește, nu glumă.



Fiind gravidă în 5 luni, a fost mai greu cu muncitul la mine, astfel că am ales să beneficiez de ședințele de masaj. O lună de zile nu numai că am mers la masaj, dar cu Zena - maseoza, parcă eram și la psiholog. Orele petrecute în ”colțul care te deconectează” au făcut minuni atât asupra fizicului meu cât și asupra psihicului. Iar cine a spus că nu ai voie masaj pe timpul sarcinii, vă spun că e un mare bullshit. Mi-am simțit și-mi simt picioarele mult mai ușoare, nu mi s-au umflat deloc de când sunt gravidă, nu obosesc decât doar dacă stau cu orele drepți, iar masajul pe spate te deconectează cu totul.


Cu ajutorul Ancăi am urmat un program de nutriție special pentru mine și bebe, și astfel că am reușit să slăbesc, în loc să mă îngraș. S-a întors lumea cu susul în jos! 😂😂😂
Exercițiile speciale pentru viitoarele mămici trebuie neapărat încercate, mai ales că din câte știut nu prea există în Iași săli de sport cu programe pentru gravide. Fac minuni!




Acum am aproape 6 luni de sarcină și mă mențin la 86 de kilograme, asta în condițiile în care atunci când nu eram gravidă am avut în palmares și 92 de kg. Dacă vrei, se poate!




Deci fetelor, vorba multă, sărăcia omului. Cu un regim personalizat-deloc greu de ținut, câteva ședințe de masaj bine făcute și exerciții speciale, centimetri dispar ca prin minune.
Nu mă credeți? Încercați pe propria piele. ;)

4 ore de mers pe jos prin pădure. Cruella și bebe au rezistat. Dodo nu prea :))


DIN CULISE:





Cele 5 Fete Cucuiete




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu