sâmbătă, 17 iunie 2017

Pasiune+Creativitate+Impact = Femei de Afaceri cu Stil

    
      Mereu am fost o sursă nesecată de inspirație când a venit vorba de cadouri originale. Indiferent că aveam bani sau nu, în funcție de buget, mereu reușeam să fac cadouri speciale. Așa de mult mi-a plăcut să ofer zâmbete celor dragi, că mă încărcam cu energia lor. Sentimentul era atât de unic, că m-am gând să-mi deschid o afacere cu cadouri originale și personalizate. Fericirea celor din jur era fericirea mea. Nimic nu mă făcea mai împlinită. Și atunci, dacă pe ai mei îi pot face fericiți cu puțin, sau mult (repet/bugetul), de ce nu i-aș face și pe alții? Albume personalizate cu mesajele trimise de la începutul relației, cu poze și momente unice din relație, casa plină de baloane și cu declarații de dragoste în ele, cadouri ascunse prin portierele mașinii fără nicio ocazie specială sau agende cu poze și mesaje de la cei dragi începând de la familie și colegi de muncă până la vecini și foști colegi de școală. 
      De exemplu, acum strâng poze cu nepoțica mea de când era bebeluș. Îi voi face un album pe care i-l voi oferi cadoul în ziua în care va face 18 ani. Va fi un șoc pentru ea pentru că am poze de care nici părinții ei nu știu.
      Ideea e că am visat de multe ori să-mi deschid o afacere cu așa ceva. Una specifică mie, în care să pot să pot fi EU.
      Când cele 5 Fete Cucuiete au primit invitația la a opta ediție Femei de Afaceri cu Stil - Pasiune, Creativitate, Impact, mi-am adus aminte că despre asta era vorba și în visul meu: despre pasiunea cu care pregăteam surprizele, creativitate și impactul surprizelor mele asupra celorlalți.




      Mâine, 17 iunie 2017, între orele 10:00-16:00 vă invit alături de mine la o nouă ediție Femei de Afaceri cu Stil, organizată de Junior Chamber International, la restaurant Ristretto – salonul Raffaello. 

      Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, câștigător în 2014 și 2015 a premiului JCI Best Development Economic Program, își propune să contribuie la dezvoltarea mediului  de  afaceri  feminin și  să  creeze  o comunitate  dinamică  de  femei  cu iniţiativă.  În toți cei opt ani de organizare, evenimentul a reunit nume de referință din  antreprenoriatul  feminin  din  România,  profesioniste  din  diverse  arii, reprezentante  care  întruchipează  conceptul  de  „femei  de  succes  în România”. 



      Evenimentul se va derula sub forma unor sesiuni interactive. Păstrând tradiția ediţiilor anterioare, conferinţa va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție încarieră, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.

Dacă ești curios/curioasă cum va fi, îți pot spune că printre invitați se numără:

Mihaela Spiridonescu 
  Antrenor de viață sănătoasă, autor și antreprenor de 11 ani. De peste 10 ani se dedică cu pasiune studiului, practicii și împărtășirii Stilului de ViațăSănătos AUTENTIC, creând concept originale pentru seminariile și conferințele pe care le susține în țară,  o parte din ele fiind cuprinse și în cartea „IMUN la nefericire”, pe care a scris-o în 2015.

Alin Neacşu 
Sculptor, restaurator și artist plastic. „Îmi place să mă rog lui Dumnezeu, iar El să mă răsplătească cu îndeplinirea dorinţelor, dar şi să mă joc cu copilul meu”.

Ilie Dercaci 
Business trainer, cu 8 ani de experienta de antreprenoriat, Trainer Public Speaking și Time Management de 9 ani. Cofondator Professional Speaker și cu un activ de peste 2.000 de personae instruite. Misiunea sa în viață?
 „Îmi doresc ca să ajung la inimile fiecărui om de pe planetă cu mesajulcă e timpul să investim în noi. Tot ce obținem și avem este efectul investițiilor în noi de până la moment. ”

Gabriela Zboiu 
Psihoterapeut și business coach, consideră că oamenii pot fi ajutați să înțeleagă și să accepte că viața nu este un traseu lin și garantat spre succes. Viața nu este o firmă, o afacere din care obligatoriu trebuie să avem profit. „Capitalizarea”  vieții este adevarata problemă a individului în societatea contemporană. Și asta ne îndepărtează de la „a trăi”.

Felicia Stoica
 Senior Trainer, Professional Coach, Psihologadlerian, Co-Fondator Humans vine la Femei de Afaceri cu Stil pentru a oferi din experiența sa participanților. Ea consider că nu putem controla circumstanțele, dar ne putem allege atitudinea cu care interacționăm cu cei din jur.

Daniela Coman 
Administrator Jassyro ne va o oferi o parte din experiența sa ca antreprenor, ne va împărtăși din secretele din spatele unei afaceri și despre pasiunea ce îi conduce acțiunile în fiecare zi. 

Taxa de participare: 75 de lei.

Un comentariu: