joi, 3 aprilie 2014

Taximetriștii sunt în doliu! De azi circul cu maxi!

Sunt tristă! :(

Păcat... Așa de tare mă împrietenisem cu ei :(  Eram „CURSA DE POPAS”. Mă vânau taximetriștii așa cum vânează o mămică reducerile la pampers și la lapte praf. Cum auzeau comanda în stație, știau că-i rost de bani. Acum ceva timp, unul a rămas așa de dezamăgit că în loc de Popas Păcurari i-am spus să mă ducă la CEC pe Anastasie Panu, încât chiar m-a luat la rost. Luase comanda și-l sunase un coleg:

- Wei, vezi că asta-i cursă de Popas! Te duce prin Tudor, Tg Cucu, Independenței și apoi Păcurari.
Când i-am spus că vreau la CEC m-a întrebat mirat:
- Nu mergeți la Popas? M-a sunat un coleg și mi-a garantat că sunteți cursă de Popas Păcurari!
- Mi se pare mie sau m-ați făcut cursă?  o_O
I-am citit supărare în ochi.

Altă dată un alt taximetrist mi-a povestit cum m-a plimbat el de vreo două ori.
- Nu mă mai țineți minte? V-am mai dus la Popas. Erați cu părinții dumneavoastră pe 1 Ianuarie. V-am dus acasă. Și v-am mai dus încă o dată tot de la Popas după ce se terminase o nuntă.

Mă simt atât de aiurea!!!! Simt că-i dezamăgesc pe băieții ăștia! Gata cu poveștile despre amante și S3-uri. Gata cu numerele de telefon primite de la taximetriști ca să-i sun când mai am nevoie de taxi. Gata cu tot!


Eram prietena centralistelor. Nici nu mai trebuia să spun adresa că deja știau unde să trimită mașina. Când am sunat marți noaptea și am cerut o mașină la aeroport, doamna care mi-a preluat comanda părea debusolată. Se aștepta să audă Popas Păcurari. Sunt sigură că s-a întrebat ce naiba caut eu pe acolo și apoi sunt și mai sigură că a făcut legătura  „Aha! Deci de asta am avut liniște o săptămâna întreagă! A fost plecată din țară!!!!”

Ieri dimineața eram așa de obosită că în loc să zic o mașină în Tătărași, am zis Tudor. N-am mai apucat să mă corectez că deja ea făcea apel comunicând adresa mea exactă. Drăguț. :)


Un nene chiar mi-a spus că mă vâna la propriu.

- Doamnă dacă ați ști cât m-am chinuit să vă prind iarăși. Între 9,30 și 10 dimineața stau numai aici în stațiile din zonă. Astea sunt orele la care plecați la muncă, nu?

:(  Eram o adevărată familie iar eu acum îi părăsesc! Mă simt ca o dezertoare!

Pe această cale vreau să-mi cer scuze public față de ei. Nu sunteți voi de vină! Eu sunt singura vinovată! Relația nu mai funcționează din cauza mea!

Am făcut un mic calcul și am ajuns la concluzia că de banii lăsați lor, din luna decembrie și până ieri, îmi cumpăram un motor plus jumătate de mașină. Deci DA! E cazul să trecem la next level: trotinetă personală!

Așa că .... de azi sunt client RATP! Ce-i drept, întotdeauna mi-au plăcut sporturile extreme și senzațiile tari, dar știu că acum exagerez nițel cu decizia mea. Trebuie să ai curaj să duci misiunea la bun sfârșit, dar încerc să nu dezamăgesc!

Nu vă faceți probleme legate de aventurile/peripețiile mele. O să le postez în continuare. Nu știu de ce, dar presimt că așa cum m-am împrietenit cu patronul firmei de taxi, o să mă împrietenesc al naibii e bine și cu cei din conducerea RATP Iași! :)))))



3 comentarii: