joi, 8 august 2019

Florile Elenei


” - Pisi, uite ce am descoperit!”, îmi scrie Irina într-o zi și-mi trimite 2 poze cu un aranjament floral SUPERB.




” – O găsești pe Facebook – Florile Elenei. Dacă vrei să faci un cadou special, la ea să apelezi!”
Zis și făcut. Am căutat-o pe Facebook și am rugat-o să-mi pregătească cel mai mare și mai frumos aranjament floral pe care poate să-l facă. I-am lăsat mână liberă însă singurul lucru pe care am rugat-o, a fost să fie un aranjament deosebit pentru că avea să ajungă la mama mea. I-am trimis mesajul pe care-l doream pus pe cutie și am așteptat frumușel să-mi livreze comanda la locul de muncă.
În mai puțin de 2 ore a apărut pe poarta restaurantului o domnișoară cu aranjament IMPRESIONANT, așezat într-o cutie pe care o ținea cu greu.








Am invitat-o să stea la o cafea și așa am aflat puțin din povestea ei. Mă așteptam să o cheme Elena, dar în schimb s-a prezentat Ana. Florile Elenei vine de la bunica sa care iubea cu tot sufletul ei florile. Nu exista dimineață sau seară fără să le vorbească sau să le cânte. Pasiunea pentru cele mai gingașe plante i-a insuflat și Anei aceeași dăruire, astfel că atunci când bunica nu a mai fost, Ana a simțit că trebuie să facă ceva care să-i reamintească de omul ce a învățat-o o altfel de iubire, cea pentru flori. 





Așa a luat naștere Florile Elenei. Nu știu cât muncește la un aranjament, nici nu știu de unde-și procură florile, dar știu că dacă vrei un cadou cu adevărat unic, atunci poți apela cu toată încrederea la ea. Eu am apelat de 3 ori și nu am dat deloc greș. 





După ce s-au ofilit florile, mama a transformat cufărul în cutie pentru pozele ce stau mărturie la minunatele momente petrecute alături de cei dragi, șefa l-a pus la loc de cinste la intrarea în restaurant, iar Alexandra și Lucian au transformat cufărul ~ în cutiuța noastră cu amintiri de la nuntă și abia așteaptăm să punem în el primul test de sarcină pozitiv ~  :D



Fie că optezi pentru aranjamente deosebite pentru cei dragi, eu le-aș recomanda mai ales ca și aranjamente florale pentru nunți. Ana dispune de diferite dimensiuni la cufere, așa că mesele ar arăta mult mai spectaculos cu astfel de aranjamente ce pot transmite la propriu un mesaj pentru meseni.
Dacă v-am făcut curioși, Florile Elenei le găsiți AICI, iar pe Ana, AICI.


Let’s bloom de world!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu