miercuri, 27 februarie 2019

13 ani și-o pasiune



Se zice că în viață e bine să faci de toate. Să încerci câte un pic din orice, să fii deschis spre tot ce e nou și să ieși din zona ta de confort. Îmi place și varianta tradițională de "om realizat": să cumperi o casă, să faci un copil și să plantezi un copac. Ei bine, eu le-am făcut pe ultimele trei și încă ceva în plus.


Am făcut parte dintr-un proiect unic în România și pentru asta îi mulțumesc lui Marian Hrenciuc. Ca să fiu mai clară, Marian este singurul hairstylist din România care a publicat 2 cărți de specialitate, iar eu am avut deosebita onoare să lucrez alături de el și echipa lui. De ce vă spun toate astea?
Pentru că:
1. Sunt singurele cărți de specialitate scrise de un roman;
2. Sunt foarte utile dacă vrei să activezi în meseria aceasta;
3. Cunoscuți hairstylisti i-au xeroxat cărțile și le-au dat ca material didactic ucenicilor din saloanele personale.


Ghidul Coloristului îți explică clar pașii cum să realizezi culorile, însă preferata mea este Ghidul HairstylistuluiLa ce întrebări îți raspunde acest ghid și ce informații găsești în el?

1. Există o vârstă limită la care să începi această meserie?
2. Hair-stylist de succes sau familie?
3. Sărac => Succes
4. Ce semnifică termenul de hair-stylist?
5. Cele 6 calități ale unui hair-stylist
6. Cum poți ști dacă ai talent în această meserie?
7. Hobby sau performanță?
8. Primii pași în cariera de hair-stylist
9. Propriul salon sau angajat?
10. Azi toți vor banii înainte! Muncește și banii vor veni!
11. Teama de a face un business
12. Oamenii slabi caută scuze. Nu fi unul dintre ei. Fă ceva!
13. Cariera de hair-stylist
14. Tehnici de influențare (manipulare)
15. Antrenamentul continuu
16. Tipologii de clienți
17. Culorile și influența lor
18. Școala vs. școala vieții


Pe lângă cele 2 cărți, Marian a deschis în Botoșani, orașul său natal, și un magazin cu produse profesionale de hairstyle – TER22 Shop. Ce mi se pare fascinant este că vrea să extindă magazinul la nivel național sub formă de franciză. Admir oamenii care au visuri mărețe. Și că tot veni vorba de magazine, să știți că are reduceri grozave pentru doamne și domnișoare în perioada 1-15 martie, iar domnii care sunt în pană de idei pentru mărțisoare, pot achiziționa unul dintre cardurile cadou aflate în magazin.







Cine este Marian Hrenciuc?




Este un tânăr de 34 de ani, trainer Londa Professional România de peste 10 ani de zile. A pus prima dată mâna pe foarfecă la 21 de ani și de atunci și-a transformat hobby-ul în pasiune, pasiunea în muncă, iar munca într-un nume cunoscut la nivel internațional. A participat la nenumărate cursuri internaționale susținute de academii de renume precum Vidal Sassoon, Tony and guy, Mahogamy, dar a și susținut la rândul său zeci de traininguri la nivel național și internațional.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu