vineri, 1 martie 2019

Primăvara începe cu Dolly ... din nou



Vă mai aduceți aminte când vă povesteam peripețiile mele cu ghetele fără fermoar? Dacă nu, dați click AICI să prindeți povestea din urmă.
Ei bine, primăvara mea începe iar cu ei. Fără provocări, fără șosete din pungi în picioare, fără ore de chinuială de băgat ghetele în picioare, ci cu o surpriză minunată. Într-un an de zile am comandat de la ei 6 perechi de ghete doar ale mele, 7 dacă o pun și pe mama. Produsele lor sunt atât de faine, încât și-a comandat apoi și Irina când a văzut ce ghete "șmechere" am. Apoi Claudia mi-a admirat una dintre perechile de ghete și după nici o săptămână mi-a trimis poza de mai jos cu mesajul: "Le ador. Nu sunt ca ale tale că nu am vrut să avem la fel". 


Apoi Corina a pus ochii pe una dintre perechile mele de papuci. Imediat a sunat să-și comande ghete mărimea 35, deși pe site nu figura mărimea disponibilă. După 3 zile purta tare mândră noile ghete în timp ce ne plimbam prin mall ca să-și cumpere și o pereche de blugi la asorte. Apoi Ioana, Raluca și lista poate continua.


Ei bine, primăvara mea a început cu un mesaj de la ei și apoi cu un pachet adus de curier. Ce a urmat apoi? Țopăieli cât casa prin casă, apoi  parada modei, apoi iar țopăieli, apoi iar parada modei. 





De gentuța plic nu mai zic nimic. Pe 9 martie am un eveniment la care o voi purta tare țanțoșă. Parol! 😁
Ghetele sunt mărimea mea, AU FERMOAR :)))), sunt din piele, sunt MINUNATE și sunt la fel de grozave ca mărțișorul de 1 kg primit de la mama. 😂



Să aveți o primăvară frumoasă și să o începeți cu Dolly. Pe lângă produsele calitative pe care le au, prețurile sunt grozav de bune și cine știe ce mărțișoare primiți anul viitor. 🌼🌺🌸
Happy Mărțișor Day! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu