vineri, 7 iulie 2017

Nonconformismul la Iași acasă

      


     Duminică pe 9 Iulie voi avea ocazia să cunosc o altă față a modei. Nu sunt adepta participărilor la evenimente de genul Fashion Week sau lansări de noi linii vestimentare, dar la invitația aceasta am răspuns afirmativ tocmai pentru că este vorba de altceva. 



        INAIS aduce la Iași prima Colecție primăvară-vară 2017  Inais by Simiz. De ce este altceva? Pentru că elementul de bază este denimul, croit și personalizat în ținute casual, business sau glam. Este un brand românesc rezultat din colaborarea designerului Ina Isbașescu și unul dintre cei mai mari producători autohtoni de confecții – Simiz Fashion. Pe scurt, vorbim de haine versatile, confortabile dar feminine, realizate din țesături de cea mai bună calitate, prelucrate manual prin vopsire și prin diferite efecte „handmade”, pentru femei curajoase, autentice, feminine. 





        Un alt element definitoriu pentru această colecție este și auriul, aplicat manual pe piese, tocmai pentru ca fiecare dintre creații să aibă o notă de unicat, prin nuanțele picturale cu lumini și umbre. 
        Dacă te-am făcut curioasă, te aștept pe 9 Iulie în intervalul ora 13-20.00 la Pop-up Store INAIS by Simiz la Meru Iași, unde vei beneficia de 20% pentru orice articol cumpărat.
           Piesele INAIS poate fi achiziționate online, pe www.inais.ro, iar detalii despre eveniment găsești AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu