sâmbătă, 1 aprilie 2017

Răduleasca și Marin de Bahlui


           Niciodată nu am plăcut-o pe Marin. Mi s-a părut mereu o pisicuță care se freacă de piciorul tău și când ți-e lumea mai drag, zdrang! o labă peste bot. Acum de când e la ”Uite cine dansează”, mi se pare că i se acordă mai multă atenție decât este cazul. În fond ce a făcut fătuca asta? 
          OK. A avut perioada ei de glorie la ”Surprize, surprize”, dar frână. Stop și de la capăt. Altceva? A, da! Nevasta lui Bănică, pac un videoclip, pac un copchil, hop divorțul, hop altă nuntă, hop Turcia la detoxifiere, hop amanta, hop divorțul. Hop și gata. 

Sursă foto: https://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial/?fref=ts


        În schimb Răduleasca, băi băiatule! Femeia aia are ceva între picioare. Ce-i în gușă e și-n căpușă. Le cunoașteți pe amândouă, deci nu mai intrăm în detalii. Ce mi s-a părut mie super amuzant, este că de un an de zile, am constatat că avem și noi o Rădulească și-o Marin autohtone. Poate titlu nu este tocmai unul super inspirat, dar ăsta e primul care mi-a venit în minte.

Sursă foto: https://www.facebook.com/MihaelaRadulescuSchwartzenberg/?fref=ts

Să începem, așadar.
         În colțul stâng avem o Andreea Marin super veritabilă. Mereu atentă, cu vorba la ea, super galantă, văzută bine în societate, femeie ce postează mereu în doamnă din clasa socială superioară muritorilor de rând. Cea care nu se înhaită cu ăia care au ceva de spus împotriva ei, sau cu cei își mai bagă din când în când carnea în frigiderul altora. 

Sursă foto: https://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial/?fref=ts


       În colțul drept o avem pe Mihaela Rădulescu. Doamnă super veritabilă,  mereu atentă la ce zice și ce postează pe rețelele de socializare. Super galantă, văzută bine în societate, femeie ce postează în doamnă din clasa muritorilor de rând. Mai greu cu aerele de divă, fiind femeia ce nu se dă în lături de la a deschide frigiderul și a da celor săraci cu duhul puțină carne împrumut pentru 2-3 grătare.

Sursă foto: https://www.facebook.com/MihaelaRadulescuSchwartzenberg/?fref=ts

        Ce NU au cele două în comun? 
      Bărbatul. Din fericire, nu au împărțit același bărbat. Asta da bucurie! Altfel urla Bahluiul de spurcăciuni care mai de care mai galante.

         Ce AU în comun? Pffff...
* Ambele au născut și ambele sunt depresive că s-au îngrășat. Una merge la spa, sau la mai multe, să-și revină. Una merge la sală și trage de fiare. Dovezile că treaba merge? Marin pune poze super filtrate cu fața, Răduleasca bagă poze cu transpirația de doi metri din sala de sport. Respect, fată!

Sursă foto: https://www.facebook.com/MihaelaRadulescuSchwartzenberg/?fref=ts

* Ambele își laudă plozii. Una cu poze și texte cât cuprinde, una își ține ascuns copilul de ochii lumii, dar nu uită să ne țină la curent cu giumbuşlucurile pe care la face puștiul.

Sursă foto: libertatea.ro

* Una se crede mare formatoare de opinii. Faptul că ai născut un copil, te face din start expertă în ale parentingului, dacă nu știați. Nici nu vreau să mă gândesc la al doilea copil. Cartea va fi direct pe rafturile librăriilor. Cealaltă cere sfaturi și se interesează cum să-și crească cât mai bine copilul. Cum își cresc alte mame plozii, nu-i treaba ei, mai ales că fiecare copil este unic.

* Una are afacerile ei. Una își bagă nasul în afacerile altora.

* Amândouă se ocupă de vânzări. Aici nu comentez că nu știu cum stă treaba în spatele cortinei. 

Sursă foto: https://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial/?fref=ts
        
Sursă foto: https://www.facebook.com/MihaelaRadulescuSchwartzenberg/?fref=ts
        

         Ce pot concluziona însă ca un om de rând?

      Pentru că mie nu-mi place de Marin, nu voi folosi niciodată produsele/serviciile recomandate de ea. În schimb Răduleasca, ”fiind din topor”, vorbește pe limba mea.           Un om artificial nu va vinde niciodată. Aviz feișănistelor, dar ăsta e un subiect viitor.
      Ca și un final general? Marin e în juriul ”Uite cine dansează”, Răduleasca e prezentatoarea. Când Răduleasca îi spune să tacă, Marin tace, nu are încontro. Răduleasca are afaceri, un fost soț care o întreține și un viitor soț care se pare a fi unul dintre cei mai râvniți bărbați ai planetei. Are o viață activă, un corp de invidiat și un blog super apreciat. Răduleasca locuiește la Monaco, Marin la ... curte, în București.

The END!
*Acesta este un pamflet. A se trata ca atare.







2 comentarii:

  1. Nici mie nu mi-s dragi, dar cand o cad pe Raduleasca pozand drept masa pt cafeaua parasutistului ori cand o vad laudandu-i patratelele lui Velea de fata cu nevasta-sa...mi se ridica parul. Parca devine mai acceptabila Marin.

    RăspundețiȘtergere