sâmbătă, 23 iunie 2018

Cureaua obsedată




Îmi place de Ioana. Serios! Are un stil aparte. Îmi place de ea la fel de mult cum îmi place și de Mădălina. Probabil și din cauză că au stiluri asemănătoare, pentru că unele elemente le găsesc la amândouă și pentru că mai peste tot unde este Mădălina este și Ioana. APROAPE! Dacă nu mă credeți, urmăriți-le paginile de Instagram, de unde sunt și pozele de mai jos. Dar să lăsăm detaliile deoparte și să revenim totuși la ale noastre.

Să vă spun ce am descoperit azi. Ce faci pe o zi ploioasă cu 10 grade afară? Navighezi sau te dai cu schiurile online. Și din poză în poză, tag and tag, mai vezi și tu cu ce se mai ocupă lume. Care ce mai gătește, care ce mai vizitează, cine ce amant mai are, cine cu ce se mai îmbracă. Si atunci am văzut!!!!! 











Ioana are o curea care o urmărește peste tot!!! În primă fază am crezut că are nevoie de #haisafacemchetapentruonouacurea. Apoi mi-am dat seama că sunt total pe lângă subiect. Ioana este urmărită peste tot de o curea obsedată. Nu știu exact dacă sunt două, una aurie și una argintie, dar cel puțin una nu o lasă în pace deloc de prin aprilie 2017. Săraca fată! Nu poate merge nicăieri fără să fie pe urmele ei cureaua buclucașă.










E în Anglia? Hop și cureaua! E în Grecia? Hop si ea! Italia, Viena, Belgia, Cluj, București, Iași, Malta, mall, pe stradă, când doarme, peste tot e obsedata aia. A vizitat toată Europa ținându-se scai de Ioana. Pfff ... O invidiez nițel! Mă mir cum de a reușit Ioana să fenteze cureaua și să scape de ea la premierea Elle.










Dacă atunci când eram mică și mă întreba lume ce vreau să devin când voi fi mare și eu răspundeam toată mândră de mine ”doamna profesoară” și mai apoi Andreea Esca, acum vreau să devin o curea obsedată. Pe bune!











0 comentarii:

Trimiteți un comentariu