miercuri, 5 iulie 2017

Femei de afaceri cu stil – O experiență pentru orice femeie


Când spui Femei de Afaceri cu Stil îți zboară gândul la acele femeie de succes care toată ziua sunt îmbrăcate la 4 ace, cu sacouri și fuste 3 sferturi, care umblă cu pălării sofisticat de mari, ochelari Chanel, cu un cățel sub braț și un bălălău mereu în urma lor care le cară geanta și cumpărăturile. A! Nu la asta vă gândiți? Hmmm … Trebuie să mă las de vizionat filme americane 😂
Te-ai putea gândi la multe variante a femeilor de afaceri cu stil, dar ce spui dacă aș demonta acest mit și ți-aș spune că orice femeie ca mine și ca tine, mamă, soție, divorțată, angajată sau casnică, o femeie cu o viață normală, ar putea deveni o femeie de succes?


Ei bine, Cucuietele noastre au fost invitate de către JCI la Femei de Afaceri cu Stil 2017- Creativitate, Pasiune, Impact. A fost una dintre cele mai plăcute sâmbete avute în ultima perioadă. Pe lângă faptul că am petrecut câteva ore alături de Alexandra, Adelina, Isabela și Andreea, am avut parte de câteva lecții pentru o viață întreagă.


Am cunoscut oameni simpli care prin munca lor au ajuns sus. Am cunoscut femei care se împart între familii și dorința nesecată de a-și pune pe picioare propriile afaceri. Am cunoscut-o pe Daniela Coman, cea care administrează cafeneaua Jassyro de pe Ștefan cel Mare. Am aflat cum a spălat vase prin țări străine, dar nu s-a lăsat până nu și-a văzut visul cu ochii. A muncit, a învățat și a aplicat acasă toate lecțiile primite de la cei din jurul ei. 




L-am cunoscut și pe Ilie Dercaci, un business trainer care ne-a învățat că poți obține ceea ce-ți dorești, dorindu-ți până în ultima secundă acel lucru. Universul lucrează pentru tine, iar tot ceea ce-ți propui, poți realiza dacă faci încă un pas peste limită, adoptând chiar și tactica copiilor: jocul și setea de a cunoaște mereu lucruri noi. A fost o lecție de autocunoaștere, de depășire a condiției și de a ieși din zona de confort.




Am avut ocazia să-l cunosc pe Alin Neacșu, pe Gabriela Zboiu, Felicia Stoica și pe brașoveanca mea, din același cartier chiar, Mihaela Spiridonescu.


Am avut parte de un răsfăț culinar din partea celor de la Ristretto, Paul a fost nelipsit, fiind fotograful evenimentului, iar cei de la Gerovital-Farmec și Yves Rocher, ne-au oferite cosmetice pentru a ne menține tenul mereu tânăr, dar și pentru a face față cu brio caniculei din această vară.


A fost un eveniment pe sufletul meu, iar anul viitor nu-l voi rata sub nicio formă. Abia aștept să mai învăț câte ceva.
Felicitări tuturor pentru organizare și implicare. A fost un succes!

 AICI puteti viziona toate pozele de la eveniment! Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu