sâmbătă, 16 decembrie 2017

Beauty cu aromă de Vanilalá


        Ca să vezi cum e viața asta. Georgiana este ieșeancă mutată în Brașov, iar eu sunt brașoveancă mutată în Iași.

Georgiana Duma - make-up artist


     Am cunoscut-o în 2015 când căutam un make-up artist pentru cununia mea civilă. Din recomandare în recomandare am ajuns la ea.
         De cum am trecut pragul salonului, am rămas fascinată. Vă spun sincer că este cel mai frumos salon de înfrumusețare pe care l-am văzut. Tot ceea mi-am dorit pentru căsuța mea, am găsit în acel salon. Mobilă vintage, o canapea înflorată, draperii cochete, mult bun gust și aromă de vanilie. M-am îndrăgostit iremediabil. 










        Și cum evenimentele importante necesită oameni importanți, tot ea a fost cea care m-a făcut să arăt ca scoasă din cutie și la botezul fiului meu. Grija ei pentru detalii m-a fascinat de fiecare dată. Nu am de gând să o ridic în slăvi ci voi lăsa pozele să vorbească de la sine.







       Așa că, doamnelor/domnișoarelor, dacă sunteți din Brașov sau aveți evenimente în Brașov și trebuie să arătați impecabil, mergeți cu toată încrederea la Vanilalá Professional Beauty Parlour Brașov. Pe lângă make-up, veți găsi servicii de cosmetică, coafură/frizerie, epilare, extensii gene,  microblading, dar și niște fete extraordinare.
        Vanilalá este despre cum arăți. Este despre cum te simți. Îți mulțumesc pentru tot, Georgiana! 





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu