vineri, 14 iulie 2017

La mulți ani, mămico!


       Ea și cu tata au fost cele mai importante ființe din viața mea. Tata a plecat, dar a rămas EA! I-aș face altar pentru cât s-a jertfit pentru noi și încă o face. Ea e sfântă pentru noi, iar noi – copiii și nepoții ei, suntem sfinți pentru ea.


       Într-o postare de anul trecut ziceam că are ochii precum cerul! E senină, iubitoare și mereu prezentă când ai nevoie de ea. Modestă, prea modestă!!!! Mereu ne-a pus pe noi pe primul loc, iar placa: ”Lasă-mă pe mine! Voi sunteți importanți!”, am auzit-o zilnic timp de 33 de ani eu și 37 de ani fratele meu. Astăzi este ziua ei! Este mai frumoasă ca niciodată și mai tânără decât va fi vreodată în viața asta. Este iar departe de noi, de casă și plânge de dimineață non-stop. 


       Nu o putem îmbrățișa, nu o putem săruta de ziua ei, nu-i putem oferi un cadou. Dar în schimb putem, dragă mamă, putem să-ți trimitem toată dragostea noastră peste mări și țări. 
       


       Ne-am adunat astăzi, mamă, să-ți spunem un călduros La Mulți ANI! TOȚI îți dorim tot binele din lume, sănătate, răbdare și tărie să le duci pe toate. Să rămâi veșnic o luptătoare și același exemplu demn de urmat pe care eu îl admir cu atâta ardoare. 

LA MULȚI ANI, MĂMICO!























Și nu în ultimul rând, îți spun La Mulți Ani, Cucuietele mele dragi și Nănuțele lui Robi.







TE IUBIM, MAMI!
💗

Un comentariu:

  1. La multi ani, sanatate si numai bine! M-a emotionat postarea de azi. Si mama e plecata in afara, la munca. Desi pare ca e puternica, stiu ca si-ar fi dorit o viata care sa-i permita sa fie mai aproape de noi.

    RăspundețiȘtergere