luni, 6 aprilie 2015

SUCCES - Un nume mic pentru o muncă așa de mare!

         E ușor să te joci cu cuvinte mari. :)

         Ce înseamnă să ai succes? Poate o mașină ultimul răcnet? O vilă impunătoare? O soție botoxată și siliconată? Un bărbat, înalt brunet, atletic, ochi albaștri, lucrat la sală, cu six pack?

         Zâmbesc amar. :)
Suntem artificiali până în măduva oaselor. Succesul înseamnă muncă. Multă muncă! Înseamnă ani de experiență! Zile și nopți muncite pe brânci în a realiza ceva. Succesul înseamnă să cazi de 100 de ori și să te ridici de 101 ori mereu cu gândul că vei răzbate următoarea dată. Succesul înseamnă perseverență.

         Sunt revoltată pe oamenii de ”succesc” pe care mass-media îi promovează în ziua de astăzi. O grămadă de ”pepuși” inculte, despuiate, tunate, cruduțe, năsoase, byonsate, pamelate, maneliste și lista poate continua.  Singura lor calitate? Trupul.

         Zilele trecute am văzut un soi de interviu cu una dintre protagonistele menționate mai sus. Se declara un om de succes. HA! Vai ce-am mai râs! :))))) Este acuzată într-un dosar de proxenetism fiind pe lista tinerelor care au realizat raporturi sexuale pentru bani.
Ea, cea arătată cu degetul ca fiind prostituată, ea, tocmai ea se considera un om de succes. Este vedetă TV, deci este un om de succes. Restul sunt doar invidii.



            Asistentele TV sunt oameni de succes. Bun! Atunci ... Nicolae Păulescu, Petrache Poenaru, Eliade, Henri Coandă ce au fost??? (Hai repede cu Google-ul că te-am pierdut de la primul nume)
            Hai să nu vorbim de trecut! Hai să vorbim de prezent. Dacă tu draga mea, tu care te dezbraci în fața a milioane de oameni la ore târzii, pentru că ești maimuțoiul ideal pentru emisiuni dedicate oamenilor limitați, dar nu-i bai că ratingul aduce bani. Dacă tu te consideri un om de succesc, atunci Bill Gates ce este? Donald Trump ce e? Paulo Coelho? Hai că de ultimul sigur ai auzit! Facebook-ul tău sigur este plin de citate înțelepte de la el.
            Maia Morgenstern, Arșinel, Amza Pellea, Jean Constatin, ei ce reprezintă pentru tine? Îți spun eu! Niște nume!
            Unde sunt tinerii care pleacă peste hotare pentru că aici nu pot avea un trai decent? De ce neurochirurgul Leon Dănăilă care a salvat zeci de mii de oameni fiind un geniu în operațiile pe creier, își vinde casele ca să publice tratate din care să învețe alții cum să salveze o viață?!? Această persoană cum se numește?




RUȘINE! RUȘINE! RUȘINE!
De 3 ori RUȘINE!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu