marți, 10 iunie 2014

The Haven is in Iași - From Leonidas whit love!


... Aveam geanta mare și încăpătoare pusă pe umăr, strategic. Și atunci, când nimeni nu era atent la mine, când toți erau atenți la discursul domnului Codreanu, am pus mâna pe cutia de bomboane din vitrină și am băgat-o în geantă. Au băgat 40.000 de euro în magazin Leonidas! Nu stăteau într-o cutie de bomboane, nu? Bloggerii au văzut imediat că geanta mea era dintr-o dată plină, dar nu au bănuit nimic. Avantaj eu!!


Și acum că v-am făcut ATENȚI J)))) hai să vă spun o poveste cu dulcegării, delicatese și RAIUL BOMBOANELOR de pe Ștefan cel Mare.



Joi – 29 mai 2014 – m-am trezit și eu, nu știu cum am ajuns acolo, taman la deschiderea oficială a celei mai faine ciocolaterii din Iași, unica de altfel. LEONIDAS și-a făcut milă de cei obsedați de dulciuri, ca JE și au deschis un magazin în buricul Iașului. Nu-i o ciocolaterie oarecare. Ce crezi? Că PAC te duci îți iei pralinele plimbate prin Belgia? Nu domnule!!! Chinul trebuie să fie suprem: 100 de sortimente de praline, plus băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Să mai zic că în câteva zile își vor deschide și o terasă?
Presimt multe check-in-uri de acolo!

După 5 ani pe piaţa din România, am decis să aducem acest brand cu o tradiţie de 100 de ani într-un oraş boem şi plin de tradiţie, la rândul său. S-au investit 40.000 de euro într-un spaţiu de 50 de metri pătraţi, amplasat pe cea mai importantă stradă pietonală din Iaşi, pentru a aduce ieşenilor un concept pe care îl merită şi de care ar trebui să se bucure în fiecare zi – Leonidas Chocolate & Cafe. Spaţiul beneficiază de locuri atât în interior, cât şi pe terasă, unde ieşenii şi turiştii pot savura specialităţile Leonidas”, a declarat Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România.



Cică:

1.        Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.


2.       Leonidas este singura ciocolaterie din România care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi  la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îți poţi face chiar ţie un cadou special.


3.       Dacă nu știi ce să-mi iei cadou de ziua mea ..... :D 





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu