miercuri, 18 octombrie 2017

O mămică cu zahăr pe la mustăți


      Ați tinde să credeți că voi scrie despre ce vrăji a mai făcut mămica mea sau că titlul este vreo figură de stil.
      Ei bine, NU! Mămica mea chiar a avut ieri zahăr pe la mustăți. Sau mai bine zis, zahărul a lăsat-o fără mustăți. 😂
      Pe Irina am cunoscut-o acum câteva luni când doream să văd un apartament în cartierul rezidențial Soleia din Valea Lupului. Nu puteam merge prin casele oamenilor și să zic: ”Știți, vreau să văd cum sunt apartamentele. Mă primiți?” :))) Așa am ajuns la parter, ap 1: Salonul de înfrumusețare ReenahMatei Beauty Salon.


      După ce am inspectat salonul/apartament, am ajuns să vorbesc cu Irina despre pasiunea ei legată de beauty, despre cât suflet a pus în acest salon și cât își dă interesul zilnic să se ridice și să se mențină la cel mai înalt nivel profesional atunci când vine vorba de munca ei.
     Eu i-am povestit despre proiectul meu de suflet – Cucuietele and friends, iar de aici lucrurile au venit de la sine. Am fost invitate să vizităm salonul, să încercăm produsele și serviciile de aici și să învățăm trucuri noi de make-up.
     Ce mi s-a părut mie fascinant și recunosc că până la ReenahMatei Beauty Salon chiar nu am mai auzit, a fost epilarea cu zahăr. Adio ceară, adio aparate de epilat, bine ai venit dulceață, pardon zahăr.


      Cu ce este diferită epilarea cu pastă de zahăr? Păi în primă fază nu există riscul rănilor. Ceara poate fi prea fierbinte, pasta de zahăr este rece.  Procedura de epilare se desfășoară mult mai repede, zahărul acționând doar asupra firelor de păr și nu a pielii. Părul va crește mult mai greu și mai rar, iar cel mai important: nu este deloc dureros.

      Atât mi-a trebuit ca să o aduc pe mama la salon. Mama nu suportă durerea. Aș putea spune că pentru ea durerea este ca o fobie. S-a pensat o singură dată în viața ei și a spui că nu-i mai trebuie, iar mustața și-a epilat-o doar de 2-3 ori tot din cauza durerii.
      Salonul fiind exact la 2 minute distanță de unde locuiesc, a fost o plăcere să facem o plimbare matinală pe jos, cu bebe la purtător.
      Întreaga procedură a durat exact 5 minute. Scurt și la subiect. Îmi lua mai mult să-l despachetez pe bebe de haine :))
      Mama a zâmbit tot timpul, nu a făcut vreo grimasă și nici nu am primit aceea privire ”să vezi ce-ți fac când ies de aici”. :)))
       Pe scurt: succes total.








      Așa că, doamnelor și domnișoarelor, dacă vreți să scăpați de firele de păr nedorite, în cel mai nedureros mod posibil, mergeți cu încredere la ReenahMatei Beauty Salon.  Pe www.reenahmatei.ro găsiți lista întreagă de servicii oferite cât și prețurile aferente. Eu voi reveni pentru pachetul Răsfăț pentru Mamă&Fiică. Mi-a plăcut prea mult! 😉


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu